Ons Aanbod

Maak kennis met ons volledige assortiment dagverse produkten

Vleeswaren

Van kwaliteitsvlees

Proef zeker onze heerlijke satés, kippenkotelettjes en varkenshaasje met lookmarinade. Maandag is onze kalfsworstdag en donderdag is onze gehaktdag met een uitzonderlijke dagprijs.

Charcuterie

Voor ieder wat wils

Het merendeel van onze charcuterie wordt in eigen werkhuis vervaardigd en ter plaatse voor u afgesneden. Proef zeker onze frikandellen- en kippenkoek! Ook onze kalfsworst en ossengerookt mag je niet missen!

Bereide gerechten

Dagelijks met zorg voor u bereid

Onze huiskok Patrick bereid dagelijks een vast aanbod aan bereide gerechten zoals stoofvlees en vol au vent dat op vrijdag en zaterdag aangevuld wordt met 2 seizoensgebonden gerechten. Om van te watertanden...

Groenten en fruit

Dagvers voor u aangevoerd

Naast de klassiekers zoals appelen, peren, bloemkolen, wortelen en tomaten, selecteren wij voor u dagelijks ook een mooi assortiment seizoensgebonden groenten en fruit. Ontdek het aanbod in onze winkel.

Salades

Wendy's corner

Salades gemaakt door Wendy volgens familierecept. Probeer zeker onze klassiekers: kip curry, vlees- en krabsalade, maar laat u ook eens verleiden door onze Spaanse of Hawaiaanse kipsalade.

Belgisch wit-blauw

Rundsvlees van eigen bodem

Wij selecteren voor u de mooiste stukken rundsvlees die in ons eigen werkhuis op artisanale wijze bewerkt worden. Zo kunnen we u een mooi assortiment aanbieden van biefstuk, tournedos, filet pur en stoofvlees.

BBQ pakket

Gezellig buiten genieten

Niets beter dan een mooie dag afsluiten met lekker eten. Maak het jezelf gemakkelijk en kies voor één van onze BBQ paketten. Deze bestaan uit o.a.een saté, BBQ worst, Spareribs, hamburger, steak of spek. Wij kunnen ook zorgen voor de bijgerechten zoals aardappelsla of een groeteschotel.

Gourmetschotel

Eeuwige feesttopper

Een assortiment van 300 gr vlees per persoonwaarin elk wel iets lekker vindt! Onze gourmet bestaat uit o.a. grillworst, gerookt spek, een kalfsworstje, kalkoenfilet, kipfilet, biefstuk, varkensvlees, hamburger en een cordonbleu.

Voor u geselecteerd

Het beste van het beste

Kruidensteak

Kalkoenstoofpot

Uit eigen werkhuis

Dagelijks vers met de grootste zorg bereid